OSMANİYE EMNİYETİ GÖÇMEN KAÇAKÇILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılarına karşı operasyon düzenledi.

Osmaniye Emniyeti Göçmen Kaçakçılarına Göz Açtırmıyor

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılarına karşı operasyon düzenledi. Bir grup düzensiz göçmenin yakalanması ve kaçakçıların ele geçirilmesi için yapılan analizler sonucunda harekete geçen ekipler, önemli bir başarıya imza attı.

Otomobilini durdurmak isteyen polis memuruna karşı kaçmaya çalışan şüpheli sürücü, Otoban İzgi Uygulama Noktası'nda gerçekleştirilen fiziki takip sonucunda kovalamacayla ele geçirildi. Araç sürücüsü olarak belirlenen Suriye uyruklu Abd E. ile birlikte araçta bulunan 5 düzensiz göçmen, operasyon sonucu yakalandı.

Sürücü şahıs, göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı. Operasyonda kullanılan 2022 model araç ise el konularak yediemin otoparkına çekildi.

Yakalanan 5 düzensiz göçmen ise İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilerek gerekli idari işlemler tamamlandıktan sonra sınır dışı edildi.

Osmaniye Emniyeti, göçmen kaçakçılarına ve düzensiz göçmenlere karşı kararlı mücadelenin devam edeceğini bildirdi.

OSMANİYE (UHA) - AYNUR ÇARDAK

BELEDİYELER

EKONOMİ