PARİS’İN AVENUE D'IVRY CADDESİNDE PATLAMA: İKİ YARALI

Paris’in 13. bölgesindeki Avenue d'Ivry’de meydana gelen gaz tüpü patlamaları sonrası iki kişi yaralandı. Patlamalara, bir binanın çatısında çıkan yangının sebep olduğu bildirildi.

Paris’in Avenue d'Ivry Caddesinde Patlama: İki Yaralı

Paris’in 13. bölgesindeki Avenue d'Ivry’de iki büyük patlama meydana geldi. Patlamaların ardından bölgede büyük bir yangın çıktı ve olay hızla kontrol altına alınmaya çalışıldı. Yapılan açıklamalara göre, patlamalar bir konut binasının çatısında çıkan yangın sonucu iki gaz tüpünün patlamasından kaynaklandı.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölge belediye başkanı, ilk belirlemelere göre biri itfaiyeci, diğeri işçi olmak üzere iki kişinin yaralandığını açıkladı.

Yetkililer, yangının kontrol altına alındığını ancak bölgede büyük bir maddi hasar meydana geldiğini belirtti. Paris İtfaiyesi, yangının çevredeki binalara sıçramadan hızlıca söndürüldüğünü, ancak gaz tüplerinin patlaması sonucu çevredeki bazı binalarda camların kırıldığını ve binalarda hasar oluştuğunu duyurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve yangının çıkış nedeninin detaylı olarak araştırılacağı bildirildi.

UHA Haber Merkezi - EZGİ TAŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ