TÜRKAV BAŞKANI: "ÇOCUKLARIMIZI HEDEF ALAN ÇETENİN YAPTIKLARI DEHŞET VERİCİ"

TÜRKAV Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Babar, Yenidoğan Çetesi'ni kınayarak devletin bu kişilere karşı gereken önlemleri alacağına inandığını belirtti.

TÜRKAV Başkanı:

Başkan Yusuf Babar, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Küçücük çocukları bilerek ve isteyerek öldürerek kendilerine rant sağlayan vicdansız mahluklardan oluşan çetenin yaptıklarını dehşetle tüm ülke olarak duyduk ve izledik.

Bu yaşanan olaylardan dolayı devletimizin gerekeni yapacağından eminiz. Görevlerini yerine getirmeyerek ölümlerine neden oldukları çocuklar, kim bilir belki dünyanın en iyi hekimleri, mühendisleri, belki de ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacak bilim insanları olacaklardı.

Bu vicdansızlar sadece bu çocukların ölümüne sebep olmamış, bir ülkenin geleceğini de yok etmişlerdir. Birkaç kişinin yaptığı bu alçaklıklardan dolayı, devletimizin gerek kamuda gerekse özel sektörde titizlikle çalışıp bu gibi hainleri ortaya çıkarıp gerekenleri ivedilikle yapması gerekmektedir.

Sağlık camiası büyük bir ailedir. Kimsenin bu camianın ismini kötüleme hakkı yoktur. Sağlık Bakanlığımız, gerek devlet kurumlarında gerekse özelde liyakatli kişiler tarafından denetimlerini yapmalıdır. Hata yapan kurumlar ve yöneticileri en ağır cezaya çarptırılmalıdır.

Bu vahim olayı ortaya çıkararak şikayette bulunan Sağlık Bakanlığımıza, tehdit edilmesine rağmen geri adım atmayan savcımıza, şebekeyi çökerten emniyet güçlerimize, yani devletimizin asil evlatları olan kamu çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Rabbim onların tırnaklarına taş değirmesin. Dileğimiz, bir daha böyle vahim olayların yaşanmamasıdır."

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ