AHMET TAŞ: İSRAİL’İN SALDIRILARI 1.500’DEN FAZLA CAN ALDI, YÜZ BİNLERCE İNSAN YERİNDEN EDİLDİ

Ahmet Taş, İsrail’in saldırılarında 1.500’den fazla insanın öldüğünü ve yüz binlerce kişinin yerinden edildiğini ifade ederek, Filistin’e destek çağrısında bulundu.

Ahmet Taş: İsrail’in Saldırıları 1.500’den Fazla Can Aldı, Yüz Binlerce İnsan Yerinden Edildi

Ahmet Taş, İsrail’in yalnızca Gazze’de değil, son günlerde Lübnan ve Suriye’ye de saldırılar düzenlediğini ve bu saldırılarda 1.500’den fazla insanın hayatını kaybettiğini, yüz binlerce insanın yerinden edildiğini ifade etti.

ABD ve Batı ülkelerinin desteğiyle İsrail'in kanlı saldırılarını sürdürdüğünü belirten Taş, “Katil ve vampir İsrail, kendisine vaat edildiğine inandığı Arz-ı Mevdut’a ulaşmak için daha fazla kan dökerek semirmeye devam ediyor” dedi.

Ahmet Taş, açıklamasında şunları kaydetti: “361 gündür Gazze ve Lübnan’da devam eden bu vahşi katliamlar karşısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tüm dünyanın gözleri önünde gerçekleşen bu insanlık dışı saldırıların bir an önce durdurulması için vicdanını kaybetmemiş tüm insanları ve devletleri harekete geçmeye davet ediyoruz.”

Ayrıca Taş, 5 Ekim Cumartesi günü Kayseri’de düzenlenecek olan Filistin’e destek yürüyüşü ve mitingine tüm halkı davet etti. Sivas Caddesi'nde Emirgan’dan başlayacak yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak mitingle sona erecek.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ