AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ, ELAZIĞ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ’a gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ı Elazığ Belediyesi’nde ağırlayarak tamamlanan, devam eden ve yeni dönemde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ, ELAZIĞ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

AK Parti Konya Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Baykan ve AK Parti Malatya İl Başkanı Mehmet Gören’in de eşlik ettiği AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Elazığ temasları kapsamında ilk olarak AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nda, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da yer aldı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “CUMHURBAŞKANIMIZDAN ALDIĞIMIZ FEYZ İLE AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ ELAZIĞ’DA YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Konya Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Baykan, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte daha sonra Elazığ Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Şahin Şerifoğulları ile bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz ve beraberindeki heyeti Başkanlık Makamı'nda ağırlayan Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları; tamamlanan, devam eden ve yeni dönemde yapılması planlanan projeler ile ilgili sunumda bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’ı ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Başkan Şahin Şerifoğulları; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar, kıymetli hemşehrilerimize karşı verdiğimiz taahhütlerimizi yerine getirmenin gayreti içerisinde olduk. Hayata geçirdiğimiz projelerle şehrimizin ana sorunlarına kalıcı çözümler sunmanın yanı sıra, ihtiyaca yönelik ve güncel yatırımlarımızı da aziz şehrimize kazandırmanın haklı gururunu yaşadık. Elazığ’ın gelişim ve değişim sürecini hızlandırma adına her alanda toplam 116 vizyon ve marka projemizi yatırıma dönüştürmenin huzuru içerisinde ikinci dönemimize başladık. Bu dönemde, gerçek belediyecilik ilkesini benimseyerek insan ve eser odaklı hizmetlerimizi sürdüreceğiz, aziz şehrimizi emin adımlarla geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Bu süreçte özellikle bizlere Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, teşkilatımız, Meclis Üyelerimiz her zaman destek sağladılar. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız feyz ile AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğini Elazığ’da yaşatmaya devam edeceğiz.” dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ’DAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR
Sunumun ardından değerlendirmede bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Elazığ’a kazandırılan yatırımlar, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek olan projeler için ve misafirperverliklerinden dolayı Başkan Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Başkan Şerifoğulları, Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’a, Elazığ’a özgü sekiz köşe kasket ve kilim hediye etti. 

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ, HARPUT’TA BULUNAN HOCA HASAN HAMAM MÜZESİ’Nİ GEZDİ 
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra, medeniyetler merkezi Harput’ta temaslarda bulundu. Yılmaz, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Müzeler Şehri Elazığ” projesi kapsamında Harput’ta hizmete sunduğu Basın Müzesi ve Harput Musiki Müzesi'nin ardından üçüncü müze olan Hoca Hasan Hamam Müzesi’ni ziyaret etti. Yılmaz, her bölümde ağırlıklı olarak Osmanlı Dönemi'ne ait eserlerin ve Harput mimarisi ile süsleme kültürünün sergilendiği Tarihi Hoca Hasan Hamam Müzesi ile ilgili övgü dolu sözlerde bulundu.

ELAZIĞ (UHA) - ÜMİT ALBAYRAK

BELEDİYELER

EKONOMİ