AKEM’DEN YKS ÖĞRENCİLERİNE MOTİVASYON PİKNİĞİ

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezleri (AKEM) çatısı altında sınava hazırlık kursu alan öğrenciler için YKS sınavı öncesinde motivasyon pikniği düzenlendi.

AKEM’den YKS öğrencilerine motivasyon pikniği

Ali Dağı mesire alanında gerçekleştirilen etkinlikte, YKS sınavına hazırlanan öğrenciler canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. 

YEMEK DAĞITIMI BAŞKAN TUTDERE 

Çeşitli oyunlarla yıl boyu süren sınava hazırlık temposunun stresini atan öğrencilere yemek dağıtımını Belediye Başkanı Tutdere yaptı. Başkan Tutdere, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tırpan ile birlikte masalarına giderek tek tek öğrencilerle sohbet etti ve 8 Haziran’da yapılacak sınav için öğrencilere başarı diledi.  

ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BURS SÖZÜ 

Adıyaman Belediyesi olarak üniversiteyi kazanan başarılı öğrencilere burs vereceklerinin sözünü veren Başkan Tutdere, öğrencilere şöyle seslendi: 

“Çok kıymetli genç kardeşlerim hepinizi selamlıyorum. Böyle bir günde sizlerle birlikte böyle güzel bir coğrafyada güzel bir ortamda bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum, hoş geldiniz. İnşallah arzuladığınız, gönlünüzden geçen, kalbinizden geçen istediğiniz yerleri kazanacaksınız. Biz de belediye olarak nereye giderseniz hep yanınızda olacağız, hep destek olacağız sizlere. Önümüzdeki süreçte üniversiteyi kazanacak gençlerimize burs anlamında da ciddi bir  planlamamız var ve hepinizin müracaatlarını alacağız ve destek olacağız size.”

“ZOR KOŞULLARDA OKUYAN BİR AĞABEYİNİZ OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIM” 

“Ben zor koşullarda okuyan, eğitimin sayesinde buralara kadar gelen bir Adıyamanlı  ağabeyinizim. Sizler okuyacaksınız, geleceksiniz kendi memleketinize, şehrinize, kendi insanlarınıza, Türkiye'mize hizmet edeceksiniz. Sizler bu memleketin geleceğisiniz. Adıyaman Belediyesi olarak, Belediye Başkanı olarak bütün  gençlerimizin her zaman yanımda olduğumuzu bir kez daha burada da ifade etmek isterim.”

Öğrenciler ve öğretmenler de Başkan Tutdere’ye sınav öncesi motivasyon etkinliği için teşekkürlerini iletti. 

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ