BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI ÖNAL’DAN AFETZEDE ARDA’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, büyük İzmir yangınında evleri yanan Aydın ve Acer ailelerini ziyaret etti. 13 yaşına giren Hasan Arda Aydın’a doğum günü pastasıyla sürpriz yaparak bisiklet hediye etti.

Bayraklı Belediye Başkanı Önal’dan Afetzede Arda’ya Doğum Günü Sürprizi

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, büyük İzmir yangınında evleri yanan aileleri yalnız bırakmıyor. İlk günden itibaren tüm ihtiyaç sahiplerine sosyal destekler ulaştırılmaya devam ediyor. Ev eşyalarından kıyafete, gıdadan küçük ev aletlerine kadar birçok ihtiyaç, belediye ekipleri tarafından karşılanıyor. Bu kapsamda Başkan Önal, yangında evleri yanan Aydın ve Acer ailelerini kiraladıkları evlerinde ziyaret etti. 13 yaşını dolduran Hasan Arda Aydın’a da doğum günü pastasıyla sürpriz yaparak bisiklet hediye etti.

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Doğançay, Onur ve Körfez Mahallelerinde büyük hasarlara neden olan yangında evlerini kaybeden ailelere desteğini sürdürüyor. Barınmadan gıdaya, kıyafetten ev eşyalarına kadar birçok yardım sağlayan belediye, aileleri yalnız bırakmıyor. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, aileleri ziyaret ederek talep ve önerileri dinliyor.

DOĞUM GÜNÜ PASTASI BAŞKAN ÖNAL’DAN

Ali - Aysun Aydın ile Mustafa - Hacer Acer çiftlerini yangın sonrası kiralanan evlerinde ziyaret eden Başkan Önal, Aydın ailesinin 13 yaşındaki oğlu Arda’ya da doğum günü sürprizi yaptı. Yangın sırasında ayağı yanan ve tedavi sonrası iyileşen Arda’nın doğum gününü kutlayan Başkan Önal, aileye huzurlu, mutlu ve aydınlık bir gelecek diledi. Ayrıca, ailelerin taleplerini dinledi.

DAYANIŞMAMIZI BÜYÜTECEĞİZ

Yangının ilk anından itibaren sahada olduklarını belirten Başkan İrfan Önal, “Evi yanan ailelerimize duyarlı vatandaşlarımızın da desteğiyle ev eşyaları ulaştırıyoruz. Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik. Tek dileğimiz, bir daha bu tür afetlerin yaşanmaması. Yaralarımızı sarıyor, vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Dayanışmamızı artırarak büyüteceğiz” dedi.

İZMİR (UHA) - HÜSEYİN ERGÜN

BELEDİYELER

EKONOMİ