BELEDİYE BAŞKANI DR. ÖZER KASAP’TAN HUZUREVİNE ZİYARET

Beypazarı Belediye başkanı Dr5. Özer Kasap, Başkentin Beypazarı İlçesinde bulunan 105 kişi kapasiteli ve 20 kişinin kaldığı huzurevine ziyarette bulundu.

Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’tan Huzurevine ziyaret

Beypazarı Belediye başkanı Dr. Özer Kasap, Başkentin Beypazarı İlçesinde bulunan 105 kişi kapasiteli ve 20 kişinin kaldığı huzurevine ziyarette bulundu.

Belediye başkanı Dr. Özer Kasap, halan 20 kişinin bulunduğu Ayvaşık Mahallesi Oğuzkent bölgesinde bulunan Ankara Büyükşehir belediyesi Sosyal Hizmetler Daire başkanlığının, Beypazarı Huzurevi’nde barınanlara ziyarette bulundu.

Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’ın Huzurevi ziyaretine Belediye başkan yardımcısı Sezai Tolunay, Vedat Işık’ta eşlik etti.

Huzur evi ziyaretinde Belediye başkanı Kasap, Huzur evi müdürü Gökhan Köksal’dan, huzurevinde kalan kişi ve durumları hakkında bilgi aldı.

Belediye başkanı Özer Kasap, huzur evinde kalanlar ile kafeteryada çay içerek onlarla sohbette bulunurken yaşlılara çeşitli hediyeler verdi.

Yaşlılar, kendilerini ziyaret eden belediye başkanına teşekkürlerini sunarken, huzur evinde rahat ve bakımlarının iyi olduğunu belirttiler.

80 Yaşındaki Eda Kapan, nine ile 77 yaşındaki Bediha Kan, sağlıklarının iyi olduğunu ve bakımlarının iyi olduğunu söylediler.

Belediye başkanı Dr. Özer Kasap, huzur evinde bulunanlara ziyarette bulunduğunu ve bayramlarını tebrik ederek çeşitli hediyeler verdiğini söyledi.

Belediye başkanı Dr. Özer Kasap, Huzurevi ziyaretiyle ilgili şunları kaydetti:

“ Huzur evinde kalanların durumları hakkından Huzurevi müdüründen bilgi aldık. Herkese sağlıklı ve huzurlu bayramlar diliyorum. Sağlık çok önemli. Şimdi her şeye gücümüz yetişiyor. Allah ömür verirse bizlerde yaşlanacağız. Burada kalan yaşlılarımız, ziyaretimizden oldukça memnun kaldılar ve onlarla sohbette bulunduk.” ifadesinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ