BELEDİYE ÇALIŞANLARINA PROMOSYON MÜJDESİ

Antakya Belediyesi, Akbank ile çalışanlarına banka promosyonu anlaşması yaptı.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA PROMOSYON MÜJDESİ

Antakya Belediyesi çalışanlarına verilecek olan banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilen ihaleye Halk Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, QNB Finansbank ve Akbank katıldı. İhalede, kişi başı 30 bin 650 TL promosyon teklifiyle en yüksek teklifi veren Akbank kazandı.

Akbank ile 3 yıllık dönemi kapsayan banka promosyonu sözleşmesi, Antakya Belediyesi Başkanlık makamında imzalandı. İmza törenine Belediye Meclis üyeleri de katıldı. Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar ve Akbank Antakya İstiklal Caddesi Şube Müdürü Bektaş Kılcı, sözleşmeyi birlikte imzaladılar.

İmza töreninin ardından açıklama yapan Başkan İbrahim Naci Yapar, “Belediye çalışanlarımız için bugüne kadar yapılan en yüksek promosyon miktarında anlaşma sağladık. Açık teklif usulüyle bankalarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde en yüksek teklifi veren Akbank ile anlaşmış bulunuyoruz. Sözleşme imza törenine belediye meclis üyelerimizi de davet ederek şeffaflığa önem verdik. Bu süreçte değerli vakitlerini ayıran meclis üyelerimize ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışanlarımızın haklarını son kuruşuna kadar almaları için özenle çalıştık. Çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.

HATAY (UHA) - FERAH NUR

BELEDİYELER

EKONOMİ