BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI MELEK MIZRAK SUBAŞI'YA ÖNEMLİ GÖREV

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) üyesi seçildi.

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI MELEK MIZRAK SUBAŞI'YA ÖNEMLİ GÖREV

Birçok önemli platformda Bilecik ve Bilecik Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil eden Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, emekçi ve işveren arasında önemli bir görev gören sendikanın üyesi olarak seçildi. Başkan Subaşı, Ankara’da gerçekleştirilen SODEMSEN 3. olağanüstü genel kurulu toplantısına katıldı.

Yapılan seçimlerde Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner sendika başkanı olarak seçilirken, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkan vekilliğine seçildi. Yönetim kurulunda ise   Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Sarıyer Belediye Başkanı Oktay Aksu, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin yer aldı.

BAŞKAN SUBAŞI DIŞ İLİŞKİLERDEN SORUMLU OLACAK

Özellikle Avrupa’daki yerel yönetimlerle ilgili önemli görev ve çalışmaların yürütüldüğü SODEMSEN üyeliğine seçilen Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın yönetim kurulundaki görevi uluslararası ilişkiler olacak. Bu kapsamda Başkan Subaşı, uluslararası ve özellikle Avrupa Birliği fonlarının takip edilmesi ve ülkemizdeki belediyelere projelerle ulaştırılması gibi önemli bir görevi yürütecek.

SODEMSEN yönetim kurulu üyeliğine seçilmesiyle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Subaşı, ‘’Emekçi ve işveren arasında adaletli ve sağlıklı bir köprü kurulması amacıyla çalışmalarını sürdüren SODEMSEN yönetim kurulu üyeliğine seçilerek, Bilecik ve Bilecik Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Yönetim Kurulunda aldığımız görev ile  uluslararası ve özellikle Avrupa Birliği Fonlarını takip edecek ve Bilecik’imiz ile diğer şehirlerimiz için güzel projeler üreteceğiz’’ ifadelerini kullandı.

BİLECİK (UHA) - SALİH GÜVEN

BELEDİYELER

EKONOMİ