ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN KURBAN BAĞIŞI ÇAĞRISI “BİR HİSSEYLE BAYRAM BEREKETİNE ORTAK OL”

Elazığ Belediyesi, Hayır Çarşısı aracılığıyla bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olarak bayram sevincinin toplumun tüm kesimlerini kuşatmasına vesile olacak. Elazığ Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahipleri için Kurban Hissesi Bağış Kampanyası başlatıldı. Vatandaşların bağışlayacakları kurban hisseleri, Hayır Çarşısı tarafından düzenli destek sağlanan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN KURBAN BAĞIŞI ÇAĞRISI “BİR HİSSEYLE BAYRAM BEREKETİNE ORTAK OL”

KURBAN HİSSELERİ PAKETLENEREK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILACAK
Hayır Çarşısı aracılığıyla yıl boyu ihtiyaç sahibi ailelere düzenli destek sağlayarak toplumsal dayanışmayı güçlendiren Elazığ Belediyesi, Kurban Bayramı'nda da "Bayram Paylaşmaktır; Bir Hisseyle Bayram Bereketine Ortak Ol" sloganıyla kardeşlik ve dayanışma köprüsü kuracak.

Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı aracılığıyla kurban bağışı hisselerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlar, kurban hisselerini bizzat Doğukent Mahallesi’nde bulunan Hayır Çarşısı'na ulaştırabilecekler. Bağışta bulunmak isteyen vatandaşların (424)225 19 21 ve 153 Beyaz Masa hattı ile irtibat sağlamaları halinde ise kurban bağışları Hayır Çarşısı ekipleri tarafından adreslerinden alınabilecek.
Makbuz karşılığında toplanacak kurban bağış hisseleri, hijyenik koşullarda paketlenerek belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

HAYIR ÇARŞISI YÜZLERE TEBESSÜM OLMAYA DEVAM EDİYOR
Sosyal belediyecilik sorumluluğuyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı’nda yardımlaşma ve dayanışma köprüsü ile yüzlere tebessüm olacak. Gıda, hijyen ve giyim başta olmak üzere geniş ürün yelpazesiyle yıl boyu ihtiyaç sahibi vatandaşlara düzenli destek sağlayan Elazığ Belediyesi, bayramda da ihtiyaç sahiplerini unutmayacak. Bayram öncesi Hayır Çarşısı aracılığıyla vatandaşların ihtiyaçları karşılanırken, hazırlanan bayramlıklarla da özellikle çocukların bayram sevincine ortak olunacak. 

KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI 
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların Hayır Çarşısı aracılığıyla kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilecekleri belirtilerek “Elazığ Belediyesi olarak sosyal belediyecilik ilkemizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında yer almaya, yılın 365 günü Hayır Çarşımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek sağlamaya devam ediyoruz.


Birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın en güçlü şekilde yaşandığı Kurban Bayramı'nda da başlattığımız kampanya ile kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırarak bu dayanışmaya destek sağlayacağız. Bayram sevincinin ve bereketinin daha geniş kitlelere ulaşması için tüm hemşehrilerimizden kurban hisseleriyle kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz.” denildi.

ELAZIĞ (UHA) - ÜMİT ALBAYRAK

BELEDİYELER

EKONOMİ