ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

Elazığ Belediyesi, hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilerin ulaşımda aksaklık yaşamamaları için ücretsiz ulaşım imkânı sunacak.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

Gençlerin eğitimlerine katkıda bulunarak donanımlı bireyler yetiştirilmesi adına önemli yatırımlar ve hizmetler sunmaya devam eden Elazığ Belediyesi, 8 ve 9 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sağlayacak.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDI
8 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2024-YKS 1. Oturum (TYT) ile 9 Haziran Pazar günü yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2024-YKS 2. Oturum (AYT) sınavlarına girecek öğrencilerin sınav noktalarına ulaşımlarında herhangi bir sorun yaşamamaları için Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirler alınırken, iki gün boyunca öğrenciler toplu taşıma hizmetinden ücretsiz olarak faydalanacak.

EK OTOBÜS SEFERLERİ DE DÜZENLENECEK
Ücretsiz ulaşım hizmetinden sınav giriş belgesini gösteren tüm öğrenciler; cumartesi günü 08.00-19.00 saatleri arasında, pazar günü ise 08.00-14.00 saatleri arasında yararlanabilecek. Düzenleme doğrultusunda ayrıca yoğunluğun yaşanabileceği güzergâhlarla otobüs güzergâhında yer almayan sınav merkezlerine ek otobüs seferleri de düzenlenecek.

ELAZIĞ (UHA) - ÜMİT ALBAYRAK

BELEDİYELER

EKONOMİ