ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNLÜCE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ünlüce: Muhtarlarımız vatandaşlarımızla aramızda çok önemli köprü görevi görüyor Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Mihalıççık ilçesinin mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNLÜCE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Mihalıççık ilçesinde bulunan 53 mahallenin muhtarları Başkan Ünlüce ile Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Ünlüce, 31 Mart yerel seçimlerinde yeni seçilen ve güven tazeleyen muhtarlara hayırlı olsun dileklerini iletti.

İlçelerin kalkınması için büyükşehir belediyesinin önemli adımlar attığını söyleyen Ünlüce, muhtarlara da çağrıda bulunarak, “Muhtarlarımız vatandaşlarımızla bizim aramızda çok önemli köprü görevi görüyor. Bu nedenle sizin talepleriniz, bizlerin yol haritasını belirliyor. İlçelerdeki yaşamı canlandırmak, kırsal kalkınmayı desteklemek için biz büyükşehir belediyesi olarak her zaman hazırız.” dedi.

Başkan Ünlüce, mutasavvıf ve halk şairi Yunus Emre’nin çok önemli olduğunu belirterek, “Mihalıççık Yunus Emre gibi çok önemli bir isme sahibiz. Ayrıca muhteşem doğası sayesinde doğa turizmi ve kültür turizmini canlandırmak için ilçe Belediyesi ve Muhtarlar ile birlikte çalışarak harekete geçmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİR (UHA) - SALİH GÜVEN

BELEDİYELER

EKONOMİ