HAKKARİ BELEDİYESİ 16 AİLE VE ÇOCUK OYUN PARKINI YENİDEN ONARDI

Hakkari Belediyesi tarafından kentin değişik mahallelerinde bulunan 16 ayrı aile ve çocuk oyun parkı yeniden onarıldı.

Hakkari Belediyesi 16 Aile ve Çocuk Oyun Parkını Yeniden Onardı

Vali Ali Çelik’in talimatları doğrultusunda kentteki tüm aile ve çocuk oyun parkları yeniden gözden geçirildi. Eskiyen, yıpranan oyun gruplarının yanı sıra yeni çocuk oyun gruplarının montaj işlemleri bir plan dahilinde yapıldı.

Vali Ali Çelik, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, kentte parksız mahalle bırakmayacaklarını söyledi. Vali Ali Çelik’in talimatları üzerine 16 ayrı aile ve çocuk oyun parkı yeniden onarıldı.

Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kent parkı, Tekser içi parkı, kadın parkı, 15 Temmuz Şehit Parkı, Merzan dört yol parkı, Bağlar parkı, yeni mahalle parkı, şehit Çetin deniz parkı, Mit parkı, Merzan çengiz Topel parkı ve Hisaş parkı çocuk oyun guruplar onarım ve yenileme çalışması ve 3 parkta (Tekser kadın parkı, Hisaş parkı ve Yeni Mahalle parkında) 6’ lı fitness spor aletleri yenilendi.

Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri Vali Ali Çelik’in talimatları doğrultusunda kentin birçok mahallesinde bulunan 16 ayrı parkta onarım ve bakım çalışması yaptıklarını belirterek güzel bir görünüme kavuşturulduğunu belirttiler.

Yetkililer,” Parklar içerisindeki Kamelya ve oturma bankları onarımına başlanacak. Parkların genel durum onarımları içinde projeler hazırlanmakta ve işlemlerin devam ediyor”

Hakkari’nin parklarla güzelleştiğini belirten Vatandaşlar ise, Hakkari Valisi ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

HAKKARİ (UHA) - NECMİ ERTUŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ