HAKKARİ’DEKİ PARKLAR GÜZELLEŞTİRİLİYOR

Hakkari’nin değişik mahallelerinde bulunan ve yüzde 80’nının tahrip edilmesi üzerine belediye ekipleri harekete geçti.

Hakkari’deki parklar güzelleştiriliyor

Kentin bir çok Mahallesinde bulunan aile ve çocuk oyun parklarının yüzde 80’nın bilinçsiz bir şekilde tahrip edilmesi üzerine Hakkari Valisi Ali Çelik’in talimatı üzerine  Çocuk oyun grupları projesi kapsamında bakım onarım çalışmaları başlatıldı.

Çöplerden arındırılan onarım ve bakım çalışmaları yapılan parklar güzel bir görünüme kavuşturuluyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Altay Caddesi üzerinde bulunan kentin en büyük parkı olan Kent Park’ta onarım ve bakımdan geçirilerek süs havuzları boyanarak güzel bir hale getirildi.

Parkların bakımı yaparak parkları 7'den 70'e her kesimin kullanabileceği bir mekan haline getiren belediye ekiplerine teşekkür eden Vatandaşlar “Belediyemiz zamanı geçirebileceğimiz hoş ve nezih mekanlar oluşturdu. Her gün biraz daha şehrimiz güzelleştiriyor.

Parkların temiz kullanılması için herkesin üzerine düşen görevi yapması ve parklara zarar vermemesini istiyoruz” şeklinde konuştular. Tahrip edilen Çocuk oyun grupları projesi kapsamında bakım onarım çalışmaları sürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ise Tahrip olunan çocuk oyun grupları en kısa zaman içerisinde proje dahilinde yenileri ile değiştirileceğini belirttiler.

HAKKARİ (UHA) - NECMİ ERTUŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ