HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖNTÜRK, YAYLADAĞI’NDA İNŞAAT HALİNDEKİ DEPREM KONUTLARINI GEZDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Yayladağı’nda TOKİ tarafından inşa edilen deprem konutlarını yerinde inceledi ve yol bağlantı projeleri hakkında müjdeler verdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk, Yayladağı’nda İnşaat Halindeki Deprem Konutlarını Gezdi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, her ay gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Yayladağı’nda bir dizi incelemelerde bulundu.

Başkan Öntürk, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan deprem konutlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan örnek daireleri gezen Öntürk, yetkililerden konutların yapım aşamaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Öntürk: "Bağlantı Yollarını Biz Yapacağız"

Konutlara yerleşecek vatandaşlara müjdeler veren Öntürk, Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak deprem konutlarının yol bağlantılarını yapacaklarını ve otobüs hattı kuracaklarını açıkladı.

HBB Başkanı Öntürk, “Başta Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimizin destekleriyle yapılan yeni mahallenin ulaşım ve üst yapısına bizler de katkı sağlayarak Yayladağı’na hediye edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda yetkililere teşekkür eden Öntürk, “Elinize sağlık, tüm arkadaşların emeğine sağlık. Allah, bir daha böyle bir afet göstermesin!” diyerek sözlerini noktaladı.

Başkan Mehmet Öntürk’e, ziyaretleri sırasında Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın da eşlik etti.

HATAY (UHA) - ERKAN KARATAŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ