HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINDA 1000 KM’Yİ GEÇTİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), asfalt çalışmalarında 1000 km hedefini aştı ve 1400 km’lik yeni hedefi için çalışmalara hızla devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarında 1000 km’yi Geçti

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Antakya'nın Alahan Mahallesi'ndeki 3.500 metrelik yolunda genişletme çalışmalarının ardından beton asfalt çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir ekiplerinin yol çizgilerini de tamamlamasıyla birlikte, mahalle yolu güvenli ve kullanıma hazır hale getirildi.

Alev: "Tarihimizde İlk Defa Yollarımız Asfaltlandı"

Seçim öncesi HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün mahalleyi ziyaret ettiğinde yol yapımı sözü verdiğini belirten Alahan Mahallesi Muhtarı Osman Alev, "Mahallemizin yolları tarihinde ilk defa beton asfalt oldu. İnsanlarımız toz ve topraktan kurtularak büyük bir rahatlığa kavuştu. Şahsım ve mahallem adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk Bey’e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Defne TOKİ AFAD Konaklama Merkezine Sıcak Asfalt

HBB ekipleri, Başkan Mehmet Öntürk’e iletilen talepler doğrultusunda dezavantajlı vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Defne TOKİ AFAD Prefabrik Konaklama Merkezi’nin yollarında da sıcak asfalt serimi yaparak yolun daha güvenli ve kullanışlı olmasını sağladı.

HATAY (UHA) - ERKAN KARATAŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ