HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DEPREM SONRASI ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

HATSU, Fen İşleri ve diğer belediye ekipleri, Hatay’da çevre düzenlemesi, yol bakım ve temizlik çalışmalarını gece boyunca sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Deprem Sonrası Çalışmalarını Hızlandırdı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), 6 Şubat depremleriyle ağır yara alan Hatay’ın yeniden ihya ve inşası hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında, sahada ihtiyaçları tespit ederek anında müdahalede bulunuyor.

HBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Çevre Koruma ve Kontrol, Ulaşım ve Zabıta Daire Başkanlıklarına bağlı ekipler, tespit ve çözüm çalışmalarını eş zamanlı yürüterek kentteki çevre kirliliği, ulaşım aksaklıkları ve çirkin görüntülere hızlı bir şekilde müdahale ediyor.

Kent genelindeki ihtiyaçları ve vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren HATSU ekipleri, tıkanan veya sorunlu atık su bacalarına müdahale ederken, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi ekipleri de ulaşımı aksatabilecek noktalarda yol bakım ve onarım çalışmaları yaptı.

Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlıklarına bağlı ekipler, gece boyunca peyzaj, çevre düzenlemesi, temizlik ve bakım-onarım çalışmaları gerçekleştirdi.

HATAY (UHA) - ERKAN KARATAŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ