HATAY UMUTKENT SAKİNLERİ SU İÇİN İSYAN ETTİ

Hatay Umutkentte konteynerde yaşayan halk gelen mesajin ardından isyan etti ."Bu hafta son kez su dağıtımı olacaktır. Sizleri mağdur etmemek adına afad elindeki suları gönderecek gelince sizlere haber verilecektir. Bugün su gelmesi beklenmektedir. Geldiğinde buradan size duyuru yapılacak olup 3 günlük su hakkınızı alacaksınız.

HATAY UMUTKENT SAKİNLERİ SU İÇİN İSYAN ETTİ

"Mehmet ÖNTÜRK Ak Parti  Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.Hatay Ak Parti  Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk, Hatay’da TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 170 bin konutun ihalesini yaptığını ve çalışmaların devam ettiğini söyleyen Öntürk, kendilerinin de büyükşehir olarak imar şirketini devreye sokacaklarını, Hatay’da hak sahipleri dışında kalan kiracılar dahil herkesi uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi yapmak için çalışacaklarını vurgulamıştı.

Hatay’da şu ana kadar 11 bin konutun teslim edildiğini hatırlatan Öntürk, şöyle dedi:“Birkaç ay içerisinde 45 bine çıkacak bu sayı. Önümüzdeki senenin altıncı ayı itibarıyla hedefimiz 170 bini yakalamak ve bu şehrin demografik yapısını bozdurmamak. Biz belediye olarak da buraların altyapı, kanalizasyonunu, içme suyunu, Enerji Bakanlığımızla doğal gaz hatlarını, Ulaştırma Bakanlığımızla iletişim hatlarını hızlı bir şekilde yapıp altyapıyı bitireceğiz.” demişti.      

"Değerli umutkent sakinleriSSu için afadla görüşülmüş olup artık tır ile su gelmeyecektir. Bu hafta son kez su dağıtımı olacaktır. Sizleri mağdur etmemek adına afad elindeki suları gönderecek gelince sizlere haber verilecektir. Bugün su gelmesi beklenmektedir. Geldiğinde buradan size duyuru yapılacak olup 3 günlük su hakkınızı alacaksınız. Bilginize..diye bir mesaj geliyor afed bolgesi umutkent sakinlerine. Hatay Umutkent sakinleri ise; Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Öntürk bey'in gerekenin yapilmasini arz ediyoruz .şeklinde aciklama yapti .

İSTANBUL (UHA) - GÜLSEVEN TAŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ