HATAY’IN YENİDEN İNŞASINDA BÜYÜKŞEHİR’İN SAHADAKİ A TAKIMI

Hatay Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası yaraların sarılması için ihtiyaç ve sorunları sahada tespit ederek hızlı çözümler üretiyor.

Hatay’ın Yeniden İnşasında Büyükşehir’in Sahadaki A Takımı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremleriyle ağır yara alan Hatay’ın yeniden ihya ve inşası için başlattığı çalışmalar kapsamında ihtiyaç ve sorunları sahada tespit ederek çözüm odaklı projeleri hızla hayata geçiriyor.

Özellikle Büyükşehir’in sahada hizmet veren daire başkanlıklarının temsilcilerinden oluşan bir ekip, il genelinde tespit ve çözüm çalışmalarını aynı anda yürütüyor. Ekipler, çevre kirliliği, ulaşım aksaklıkları ve çirkin görüntüler gibi sorunlara hızlı müdahalelerde bulunuyor.

GENEL SEKRETER YARDIMCISI VE DAİRE BAŞKANLARI DA SAHADA

Büyükşehir birimlerinin daha koordineli çalışması ve sorunlara hızlı müdahale edebilmesi için yürütülen çalışmalara, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Yıldırım, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Melih Erginses, Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Erol Yılmazgil, Fen İşleri Dairesi Başkanı Dr. Mustafa Kırmızı ve Ulaşım Dairesi Başkanı Umut Arpacı da katıldı.

Altyapı, peyzaj, yol, ulaşım ve temizlik gibi konularda 15 ilçenin genel sorunları üzerine tespit ve çözüm üreten ekipler, kentin ihtiyaçları doğrultusunda vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiriyor ve mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

HATAY (UHA) - ERKAN KARATAŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ