HBB ÇALIŞANLARINA TAM TEŞEKKÜLLÜ SAĞLIK TARAMASI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü koordinasyonunda 6331 sayılı ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ Kanunun ilgili Yönetmeliği’ne göre HBB Başkanı Mehmet Öntürk'ün talimatları doğrultusunda HBB bünyesinde çalışan personellere sağlık taraması yapıldı.

HBB ÇALIŞANLARINA TAM TEŞEKKÜLLÜ SAĞLIK TARAMASI

İskenderun, Arsuz ve Belen de bulunan İtfaiye Daire Başkanlığında verilen sağlık taramasında personellere; kan (hemogram, biyokimya karaciğer enzimleri, böbrek enzimleri) akciğer grafiği, işitme testi, EKG testi, Tetanos aşısı uzman ekipler tarafından gerçekleştirildi.

 Yapılan taramayla birlikte; iş ortamında oluşabilecek meslek hastalıklarının önüne geçilmesi ve olası bir hastalık belirtisinin erken teşhis edilmesi hedefleniyor. Ayrıca sağlık problemlerinin önceden belirlenmesi ve mevcut sağlık problemlerinin de ortaya koyulmasının amaçlandığı hizmetten HBB personelleri de memnuniyetlerini dile getirdi.

 Her yıl düzenli bir şekilde yapılın uygulama da HBB yetkilileri gerçekleşen sağlık taramaları ile çalışanların sağlıklarını korumalarını ve verimli bir iş gücü elde edebilmelerini amaçladıklarını açıkladılar. 

HATAY (UHA) - LEVENT AŞKAR

BELEDİYELER

EKONOMİ