İMAMOĞLU'NDAN SULTANBEYLİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ: İŞ BİRLİĞİ VE ORTAK PROJELER MASAYA YATIRILDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli Belediyesi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İMAMOĞLU'NDAN SULTANBEYLİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ: İŞ BİRLİĞİ VE ORTAK PROJELER MASAYA YATIRILDI

Ziyaret kapsamında, Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş'a yeni görevinde başarılar dileyen İmamoğlu, belediyeler arası iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

İmamoğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, İstanbul'un her ilçesinin kendine has güzellikleri ve sorunları olduğunu belirterek, "Sultanbeyli gibi hızla gelişen ve değişen ilçelerimizde, yerel yönetimlerin uyumlu çalışması büyük önem taşıyor.

Bizler de İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçelerimizle sürekli diyalog halinde olmaya, onların ihtiyaçlarını anlamaya ve destek olmaya devam edeceğiz," dedi.

Ali Tombaş ise, Ekrem İmamoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın İmamoğlu'nun bu nazik ziyareti, bizler için moral ve motivasyon kaynağı olmuştur.

Sultanbeyli'nin gelişimi için el birliğiyle çalışacağımıza olan inancımız tamdır," şeklinde konuştu.

Ziyaret esnasında, Sultanbeyli'nin altyapı projeleri, sosyal hizmetler ve kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

İki başkan, ortak projeler ve iş birliği imkanları üzerinde durarak, Sultanbeyli'nin daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için atılacak adımları değerlendirdi.

Toplantının ardından İmamoğlu ve Tombaş, belediye binasında personel ile bir araya geldi ve ilçede yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

İki başkan, vatandaşlarla da sohbet ederek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Ekrem İmamoğlu'nun Sultanbeyli Belediyesi'ne gerçekleştirdiği bu ziyaret, İstanbul'un farklı bölgelerindeki belediyeler arasında iş birliğini artırmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu tür ziyaretlerin, yerel yönetimlerin vatandaşlara daha etkin hizmet sunabilmesi için gerekli olduğunu vurgulayan İmamoğlu, benzer ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

İSTANBUL (UHA) - BİLAL GELDİ

BELEDİYELER

EKONOMİ