MUSTAFA ŞENER’E HBB’DE KRİTİK GÖREV

Antakya Belediyesi’nde 29 yıl boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere çok kritik görevleri başarıyla yerine getiren Mustafa Şener, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde görev aldı.

MUSTAFA ŞENER’E HBB’DE KRİTİK GÖREV

Hatay’ı inşa ve ihya etmek üzere seçilen ve göreve geldiği günden bu yana kısa sürede yaptığı çalışmalarla geniş kesimlerden beğeni toplayan HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün tensipleriyle Mustafa Şener Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık Dairesi Başkanlığına bağlı mezarlıklar müdürü olarak atandı. 15 ilçedeki mezarlıklardan sorumlu olan Şener, Antakya Belediyesi’ndeki üstün hizmet performansını HBB’de göstermeyi hedefliyor. 

MUSTAFA ŞENER HATAY İÇİN HİZMETLERİNİ SÜRDÜRECEK

Antakya’nın tanınmış ve sevilen ailelerinden Şener ailesinden olan Mustafa Şener, 29 yılda birlikte çalıştığı tüm belediye başkanlarından övgü almayı başardı. Çalışmalarıyla tüm birimler içerisinde dikkat çekmeyi başaran Şener, halkla daima içiçe olmayı ve halkın isteklerini yerine getirmeyi öncelikleri arasına aldı. 

ÖNTÜRK’ÜN GÜVENDİĞİ İSİMLERDEN OLDU

Antakya Belediyesi’ne yıllarca verdiği emeklerle kent halkının beğenisini toplayan Mustafa Şener’in çalışmalarını takdir eden Öntürk, Şener’i güvendiği isimlerden biri olarak tanımlıyordu. Önceki gün Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ziyaretinde özellikle mezarlıklar biriminden bahsederek; “HBB’de hiç kimse görevini yapmıyor. Herkes makam peşinde. Kimse bayram geliyor şu mezarlıkları bir temizleyim gün yüzüne çıkartayım demiyor” ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadeleri hala hafızalardayken kısa süre içerisinde mezarlıklar birimine Mustafa Şener’in atanması, birim ile ilgili atamanın önemini bir kez daha gösterdi. 

Mustafa Şener, Antakya Belediyesi’nde yıllarca ortaya koyduğu başarılı performansı Hatay Büyükşehir Belediyesi için de gösterecek.

HATAY (UHA) - LEVENT AŞKAR

BELEDİYELER

EKONOMİ