SULTANBEYLİ'DE BELEDİYE BAŞKANI ALİ TOMBAŞ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

2024 yerel seçimlerinde Ak Parti adayı olarak Sultanbeyli Belediye Başkanı seçilen Ali Tombaş, sandıktan başarıyla çıktı. Uni Haber Ajansı Sultanbeyli temsilciliği olarak, seçimin ardından Ali Tombaş'ı makamında ziyaret ettik. Ziyaretimize Uigad Genel Başkanı Cesim Yener ve yönetimi de katıldı.

Sultanbeyli'de Belediye Başkanı Ali Tombaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ziyaret sırasında ilçenin genel sorunları ve Başkan Tombaş'ın başlatmış olduğu projeler üzerine istişarelerde bulunduk. Tombaş, ilçenin kısa süre içinde tamamlanacak olan projelerinden de bahsederek, Sultanbeyli'nin daha iyi bir konuma yükselmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını vurguladı.

Başkan Tombaş, ziyaretimizde ilçenin geleceği ve yönetim anlayışı hakkında detaylı bilgiler verdi. Sultanbeyli'nin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çeken Tombaş, halkın beklentilerini karşılamak için projelerini hızla hayata geçireceklerini belirtti.


Uni Haber Ajansı Sultanbeyli Temsilcilsi Bilal Geldi söz alarak, Ali Tombaş'a Sultanbeyli'deki görevinde Uni Haber Ajansı Olarak başarılar diledik ve projelerinin ilçeye olumlu yansımalarını yakından takip edeceğimizi belirttik. Uni Haber Ajansı olarak Sultanbeyli'nin gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmayı desteklemeye devam edeceğiz. İfadelerini kullandı


Uigad Genel Başkan Cesim Yener ise yaptığı açıklamada, Ali Tombaş'ın seçimde elde ettiği başarının partileri adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu ve Sultanbeyli'nin gelişimine katkı sağlayacaklarını ifade etti.

İSTANBUL (UHA) - BİLAL GELDİ

BELEDİYELER

EKONOMİ