KARŞIYAKA’DA ‘HOŞ GELDİN BEBEK’ PROJESİ İLE 220 AİLEYE DESTEK

Karşıyaka Belediyesi, ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında, 5 ayda 220 aileye tebrik ziyaretleri gerçekleştirdi ve içinde bebek bakım ürünleri olan çantalar hediye etti.

Karşıyaka’da ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesi ile 220 Aileye Destek

Sosyal belediyecilik ilkesiyle çalışmalarına devam eden Karşıyaka Belediyesi, ‘Hoş Geldin Bebek’ paketiyle yeni çocuk sahibi olmuş çiftlere mutluluk katıyor. Yaklaşık 5 ayda 220 ailenin yararlandığı hizmet kapsamında evlere tebrik ziyaretleri yapılarak, içinde bebek bakım ürünleri olan bir çanta hediye ediliyor. Başkan Yıldız Ünsal, “Yeni anne babaların bu tatlı heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

İlçede yaşayan her yaştan ve kesimden vatandaşların yaşamına dokunan çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, anne-baba olmanın sevincini yaşayan çiftleri bu özel dönemlerinde yalnız bırakmıyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında, Karşıyaka’da yeni bebek sahibi olan ailelere tebrik ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Hem Maddi Hem Manevi Destek

Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın göreve geldiği 5 aylık süreçte 220 aileye ulaşan bu hizmetten Karşıyaka’da yaşayan ve yeni bebek sahibi olan tüm çiftler, Karşıyaka Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden başvuru yaparak ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Belediye ekipleri tarafından evlere gerçekleştirilen tebrik ziyaretlerinde, içinde bebek alt açması, bebek bezi, şampuan, ıslak mendil ve zıbın bulunan çantalar ailelere hediye ediliyor. Ayrıca çiftler Karşıyaka95 projesi hakkında bilgilendiriliyor ve talepleri olması halinde projeye katılımları sağlanıyor. Vatandaşlar, maddi ve manevi destek niteliğindeki bu hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ediyor.

İnsan Odaklı Projeler Sürecek

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde çocuk sahibi olma heyecanını yaşayan çiftlerimizi tebrik ediyor, yeni doğan bebeğin ihtiyaçlarının karşılanması için küçük de olsa bir katkı sunmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak insan odaklı proje ve çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz” diye konuştu.

İZMİR (UHA) - AYDAN YALÇIN

BELEDİYELER

EKONOMİ