SEYHAN BELEDİYESİ KREŞLERİNDE TİYATRO HEYECANI

Seyhan Belediyesi kreşlerinde eğitim gören 5 yaş grubu çocuklar, “Mıstık ile Fıstık” adlı tiyatro oyununu izleyerek keyifli anlar yaşadı.

Seyhan Belediyesi Kreşlerinde Tiyatro Heyecanı

Seyhan Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören 5 yaş grubu çocuklar, Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “Mıstık ile Fıstık” adlı oyunu büyük bir heyecanla izledi. Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde sergilenen oyunu çocuklar, öğretmenleriyle birlikte izlerken, oyun boyunca kahkahaları eksik olmadı. Tiyatronun dans sahnelerinde çocuklar oturdukları yerden dans ederek oyuna eşlik etti. Oyunun sonunda, tiyatro oyuncuları ve çocuklar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

‘Çocuklar İçin Kültür ve Sanat Etkinlikleri Çok Önemli’

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, çocukların eğitiminde kültür ve sanat etkinliklerinin önemine dikkat çekerek, “Gürselpaşa, Yeşilyurt, Tellidere, 2000 Evler ve Yeşiloba kreşlerimizde bizlere emanet edilen çocuklarımız, güvenli bir ortamda eğitim görüyor. Bu tür kültür ve sanat etkinlikleriyle de hem sosyal hayata katılıyorlar hem de öğrendiklerini sanat yoluyla pekiştiriyorlar. Etkinlikler tüm kreşlerimizdeki çocuklarımız için devam edecek," dedi.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ