SÖMESTİR TATİLİNDE ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCELER DÜZENLENİYOR

Kağıthane Belediyesi, sömestir tatiline özel öğrenciler için birbirinden eğlenceli öğretici program ve etkinlikler gerçekleştiriyor.

Sömestir tatilinde çocuklar için eğlenceler düzenleniyor

Kâğıthane Belediyesi'ne ait kültür merkezleri ve spor tesislerin de, çocuklar için film,tiyatro gösterileri, uzay çağı programı ve buz pateni eğitimleri gibi etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Sömestir tatilini eğlenerek geçirmek isteyen çoçuklar için, Kağıthane Belediyesine ait Kültür ve Spor merkezlerin de sosyal aktifiteli eğlenceler düzenlenirken

Yahya Kemal ve Hamidiye'deki spor komplekslerinde ise; her gün binlerce çocuğa uzman eğitmenler eşliğinde 22 farklı branşta öğretici eğitim ve dersler veriliyor.

Doğal Buz Pisti'nde 6-16 yaş aralığındaki çocuk ve gençlere paten eğitimlerinin de verildiği eğitim süresince, çocuklar tesiste uzman usta eğitmenler tarafından eğitiliyor.

Yine Kâğıthane Belediyesine bağlı Uzay Evi'nde çocuklar; astronot kıyafetleri giyerek Ay’a iniş KINECT uygulama, VR uygulama, ay küre uygulamasını deneyimliyor. Uzay Evi'nde çocuklara uzayla ilgili uygulamalı temel eğitimler veriliyor. Soru cevap kiosku, uzayda ağırlık simülasyonu, döner illüzyonlar, refleksmetre cihazı ve kaotik sıvı küresi gibi düzeneklerle de uzayı tanımış oluyorlar.

Emniyetevleri Millet Kıraathanesi'nde bulunan Çocuk Kütüphanesi’nde de, çocuklar 3 bin çeşitli kitap, çeşitli oyunlar ve bulmacalar ile hem eğlenceli hem de bilgi dolu bir gün geçiriyorlar. Okul öncesi çağı çocuklar için de kütüphane; boyama kitapları, akıl oyunları ve eğlenceli aktiviteleri içinde barındırıyor. Çocuklar isterlerse aileleri ile de kitap okuyarak vakit geçirebiliyorlar.

Etkinlik ve programlar ile ilgili bir açıklama yapan Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, çocukların yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirebilmesi için Kâğıthane Belediyesi’ne ait merkezlerde birçok programın yer aldığını ifade ederek, çocukların belediyeye bağlı buz pisti, uzay evi, kültür merkezleri ve spor alanlarında keyifli zamanlar geçirdiklerini sözlerine ekledi. 

İSTANBUL (UHA) - MURAT ÖZDEMİR

BELEDİYELER

EKONOMİ