OSMANİYE GİRİŞİMCİ VE ÜRETEN KADINLAR DERNEĞİ'NDEN BANU MATMAZEL'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Osmaniye Girişimci ve Üreten Kadınlar Derneği, BANU MATMAZEL'in açılışını kutladı.

Osmaniye Girişimci ve Üreten Kadınlar Derneği'nden Banu MATMAZEL'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Osmaniye'nin Girişimci ve Üreten Kadınlar Derneği, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde bulunan Masal Park'ın yanındaki Cebelibereket Konteyner Çarşısı'nda Banu Yalçın'ın açtığı BANU MATMAZEL'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Havva Saçıkara Çetin liderliğinde gerçekleşen ziyaret, Banu Yalçın'ın iş yerinde samimi bir ortamda geçti.

Banu Yalçın, Osmaniye'deki kadınların el işleri ve el sanatlarıyla ilgili eksiklik olduğunu belirterek, dükkanlarında bu ihtiyacı karşılamayı amaçladıklarını dile getirdi. Yalçın, müşterilerinin aldıkları ürünleri kendi marifetleriyle işleyerek aile ekonomisine katkı sağladığını vurguladı ve el sanatlarına olan ilgisinin bu işi severek yapmasını sağladığını ifade etti. Ayrıca, Osmaniye Girişimci ve Üreten Kadınlar Derneği'ne ziyaretleri için teşekkür etti.

Çetin ise ziyaret sırasında, Banu Yalçın'ın açtığı Banı Matmazel isimli işyerinin Osmaniyeli marifetli kadınlara hizmet verecek önemli bir mekan olduğunu belirterek, Yalçın'ı tebrik etti ve iş yerinin açılışı dolayısıyla hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

UHA Haber Merkezi - AYNUR ÇARDAK

BELEDİYELER

EKONOMİ