BEYPAZARI İLÇESİNDE İKİ OKULDA YILSONU KERMESİ DÜZENLENDİ

2023-2024 Eğitim öğretim döneminin sonlarına geldiğimiz bu günlerde okullarda Yılsonu etkinlikleri ve kermesleri sürüyor.

Beypazarı İlçesinde İki Okulda yılsonu kermesi düzenlendi

 2023-2024 Eğitim öğretim döneminin sonlarına geldiğimiz bu günlerde okullarda Yılsonu etkinlikleri ve kermesleri sürüyor.

Gazi Gündüz Alp Ortaokulu ve şehit Mehmet Çifci İmam Hatip Ortaokulunda yılsonu kermesleri düzenlendi.
Gazi Gündüz Alp Ortaokulu salonunda öğrenciler çeşitli gösterilerde bulunurken, gösterilerin ardından okulun salonlarında ve koridorlarında öğrenciler yıl boyu yatıkları Resimler ile çeşitli yapılan eserlerin sergisi açıldı.

Serginin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, tarafından yapıldı:

İlçe milli Eğitim müdürü Adem Uslu ile birlikte şube müdürü Murat Kılıç, Okul müdürü Şenol Tanrıseven, öğretmenler ve resim öğretmeni katıldı.

Şehit Mehmet Çifci İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen kermeste, öğrenci anneleri ve velileri kermese gözleme yaparak destekçi oldukları görüldü.

İlçe Milli Eğitim müdürü İki Okulun müdürü ve öğretmenlerini tebrik ederek, “Beypazarı ilçesinde 10 bin öğrenci eğitim öğretim görmektedir. Öğrencilerimiz, öğretmenleri sayesinde güzel çalışmalar ortaya koyarak sergilemektedirler. Adına yakışır, Gazi gündüz Alp Ortaokulu öğrencileri, okullarında adı yaşatılan Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu Osman Gazi’nin dedesi olan ve Beypazarı Hırkatepe mahallesinde kabri bulunan Gazi gündüz Alp’in kabrinin maketini yaptıklarını gördük. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum” ifadesinde bulundu.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ