BEYPAZARI'NIN ESKİ BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ÖZALP'IN HANIMINDAN ENGELLİLERE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYESİ

-Beypazarı’nın eki Belediye başkanı Cengiz Özalp’(rahmetli)nin eşi, özel eğitim uygulama okulunda okuyan 3 öğrenciye tekerlekli sandalye hediye etti.

Beypazarı'nın Eski belediye başkanı Cengiz Özalp'ın hanımından engellilere tekerlekli sandalye hediyesi

Beypazarı’nın eki Belediye başkanı Cengiz Özalp’(rahmetli)nin eşi engelliler okulunda okuyan 3 öğrenciye tekerlekli sandalye hediye etti.

Beypazarı Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim uygulama okulunda eğitim öğretim gören öğrencilerden, 3öğrenciye tekerlekli sandal hediye etti.

Okulların açılmasının akabinde bu gün okulu ziyaret eden Hamide Özalp, daha öncesi Okul müdürü levent Yüksel ile kurduğu irtibat çerçevesinde, özel eğitim uygulama okulunun 1. Kademesinde 3 öğrenciye tekerlekli sandalye hediye ettiklerini söyledi.

15 Tatilin ardından okulların bu gün yeniden eğitim öğretime başlamasının akabinde, okula ziyarette bulunduğunu belirten Beypazarı’nın eski belediye Başkanı Cengiz Özal’ın eşi, Hamide Özalp, “okulumuz işbirliği ile ihtiyacı olan öğrencilerimiz tesbit edildi .Bu anlamda, bir de okul müdürümü sayın levent Yüksek ile birlikte okulun toplantı salonunda öğrencilerimize tekerlekli sandalyelerini teslim ettik” dedi.

Öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunuyordu:

Tekerlekli sandalyeye kavuran, Özel eğitim uygulama okulu 1. Kademenin 3 öğrencisi, kendilerine tekerlekli sandalye armağan eden Hamide Özalp, hanıma teşekkürlerini ifade ettiler.

Okul Müdürü Levent Yüksel’den Teşekkür:

Okul müdürü levent Yüksek, okullarının Milli Eğitim Müdürlüğü Eti Soda Özel eğitim uygulama okulu olarak 1-2-3 kademe olduğunu ve 75’e yakın öğrencinin eğitim öğretim gördüğünü söyledi.

Okullarında 3 öğrenciye Tekerlekli sandalye hediye eden Hamide Özalp, hanım efendiye teşekkürlerini sunan okul müdürü Yüksel, “bu gün okullarımız eğitim öğretime yeniden başladı. Bu günde öğrencilerimize tekerlekli sandalye hediye edilmesi onları ziyadesiyle sevindirirken, bu durum öğrencilerin eğitimlerine de yansıyacaktır. Bizde, ailelerde, çocuklarda çok sevindik. Çok çok teşekkürler” dedi.

 

 

 

 

 

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ