BEYPAZARI ORTAOKULU YILSONU SERGİSİ GÖZ DOLDURDU

-2023-2024 Eğitim öğretim yılı son günlerine geldiğimiz bu günlerde okulların yılsonu sergileri de sürüyor.

BEYPAZARI ORTAOKULU YILSONU SERGİSİ GÖZ DOLDURDU

2023-2024 Eğitim öğretim yılı son günlerine geldiğimiz bu günlerde okulların yılsonu sergileri de sürüyor.

639 öğrencisi ile 40 dolayında öğretmeni ile eğitim hizmeti veren İlçenin en köklü okullarından olan Beypazarı Ortaokulu, yılsonu sergisi okulun salonlarında ve koridorlarında açıldı.

Serginin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, şube müdürleri Murat Kılıç, Ramazan Arıkan, Okul müdürü Abdullah Türkdoğan ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Hayırlı olsun diyerek açılış kurdalasını kesen İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, çok sayıda okulun sergisinin açılışını yaptıklarını ve bu günde Beypazarı Ortaokulu'nun sergisinin açılışı için burada bulunduklarını, serginin hazırlanmasında eğmeği geçen öğretmenlere, okul müdürüne teşekkürlerini bildiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Uslu, tüm öğretmenlere, hayırlı bayramlar dileğinde bulundu.

Okul müdürü Abdullah Türkdoğan, serginin hazırlanmasında emeği geçen, el işi, Resim ve diğer öğretmenlerine teşekkürlerini sunarken, “Beypazarı Ortaokulu olarak, ilçede misyonumuzu koruyoruz. Beypazarı Ortaokuluna yakışı öğrenciler yetiştirmenin çaba ve gayretindeyiz.” İfadesinde bulundu.

 

 

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ