BEYPAZARI’NDA 10.200 ÖĞRENCİ KARNELERİNİ ALARAK TATİLİ GİRDİ

Başkentin Beypazarı İlçesinde 2023-2024 Eğitim öğretim döneminin sonunda 10 bin 200 öğrenci karnelerini alarak tatili girdi.

Beypazarı’nda 10.200 Öğrenci Karnelerini alarak tatili girdi

Başkentin Beypazarı İlçesinde 2023-2024 Eğitim öğretim döneminin sonunda 10 bin 200 öğrenci karnelerini alarak tatili girdi.

Başkentin Beypazarı İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizesiyle sembolik olarak Atatürk İlkokulunda ve Gazi Gündüzaalp Ortaokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi

Düzenlenen Karne dağıtım törenine kaymakam Vedat Yılmaz, Belediye başkan yardımcısı Sezai Tolunay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, ile karne dağıtımlarının yapıldığı okulların müdürleri ve sınıf öğretmenleri katıldı.

Kaymakamdan öğrencilere İyi tatiller:

Karne dağıtımında bulunan Kaymakam Vedat Yılmaz, çocuklara iyi tatiller dilerken, “ gelecek yıl gideceğiniz okulda daha çok öğretmenler ders yapacaksınız. ilk okulda tek yada bir iki öğretmenler derelerde bulunurken, ortaokullarda daha çok öğretmenle eğitim öğretime devam edeceksiniz. Bol bol okuyun, teknolojiyi de takip edin ama yararlı olanları kullanın. Hepinize iyi tatiller diliyorum” ifadesinde bulundu.

Belediye başkan yardımcısı Sezai Tolunay, da “öğrencilerin karne sevincine ortak olduk. Öğrencilerin sevinç ve mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Hepsine iyi tatiller diliyorum.”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu’da 2023-2024 Eğitim öğretim yılının sonuna geldiklerini söyledi

İlçe genelinde 10 bin 200 öğrencinin karne alarak yaz tatiline çıktığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, “Atatürk İlkokulunda ve Gazi Gündüzalp Ortaokulunda karne dağıtımında bulunduk. Öğrencilerimiz çok sevinçliler çünkü karnelerini alıyorlar. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Bol Bol kitap ve benzeri türde yazılar okumalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Okullar 2 Eylül  gününde yeniden açılacak:

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin imzasıyla yayımlanan “2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi” genelgesine göre öğretmenlerin mesleki çalışmaları, yeni eğitim öğretim yılında 2 Eylül 2024 Pazartesi başlayacak.

2024-2025 eğitim öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 2-6 Eylül’de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ