ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ SEDEX MADENCİLİKTEN

Hakkari'de faaliyet gösteren Sedex Madencilik SAN. TİC. LTD. ŞİT örnek bir davranış sergileyerek Hakkari Merkez Akbulut köyü ilk ve anaokulunda okuyan 37 öğrenciye karne hediyesi olarak bisiklet dağıttı.

ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ SEDEX MADENCİLİKTEN

Öğrencilerin karne sevincine orta olan Sedex Madencilik öğrencilere çiftte sevinç yaşattı. 3 derslik Akbulut Köyü ilkokulunu ziyaret eden Sedex Madencilik köy okulunda okuyan tüm öğrencilere karne hediyesi olarak bisiklet hediye etti.

Akbulut Köyü ilkokulu öğretmeni Gülten Bozkurt, 37 öğrenciye bisiklet hediye eden Sedex Madenciliğe teşekkür etti.

Bozkurt," Sedex Madencilikten bir ekip geldi. Çocukları sevindirdiler. Allah onlardan razı olsun. Bu müjdeli haberi alınca heyecandan hiçbirimiz uyuyamadık. Kendilerine cani gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Akbulut Köyü öğrencileri ise,"Bize karne hediyesi olarak bisiklet verileceğini öğrenince çok heyecanlandık ve beklemeye başladık. Karneler dağıtılmaya başlayınca bisikletlerde tek tek araçtan indirildi.

Okulumuzda okuyan herkes bisiklet sahibi oldu. Alım gücü olmayan birçok öğrenci arkadaşlarımız var halen bu sevincin şokunu üzerilerinde atamadılar.

Bize çifte karne heyecanı yaşatan Sedex Madenciliğe bu anlamlı hediyeden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun" şeklinde konuştular.

 Sedex madencilik sahipleri ise, Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dileriz.

HAKKARİ (UHA) - NECMİ ERTUŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ