ÖYSM SINAVI BAŞLADI

Başkentin Beypazarı İlçesinde de ÖYSM sınavları dolayısıyla sınava girecekler 9.30 dan itibaren sınav merkezlerine alınmaya başladı

ÖYSM Sınavı başladı

Başkentin Beypazarı İlçesinde de ÖYSM sınavları dolayısıyla sınava girecekler 9.30 dan itibaren sınav merkezlerine alınmaya başladı:

Bu gün yapılan sınavları (TYT) sınavı olduğu öğrenilirken, aileler çocuklarını yada yakınlarını sınava yetiştirmek üzere koşuşturdular.

Novigasyonlar başka yeri gösterdi:

Bazı öğrenci verilileri evden çıkarken novigasyonlarını ayarladıklarını ve Beypazarı İlçesine geldiklerini novigasyonun kendilerine başka bir yere götürdüklerini iddia etti.

10.15 te başlayacak sınav için hala geç kalanlar olduğu görülürken kapıların kapatılmaya çalışıldığı anda sınava gelenler oldu.

Bugün (TYT) Temel yeterlilik sınavına girenler Ankara Üniversitesi Beypazarı M.Y.O’da, Hatice Cemil Ercan Fen lisesinde, Gazi Gündüzalp Ortaokulu’nda, Evliye Çelebei Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Beypazarı Ortaokulu(yeni binada),Akşemsettin Ortaokulu binasında, Cumhuriyet İlkokulu binasında, Şehit Mehmet Çifci İmam Hatip Ortaokulu binasında sınava alındılar.

Sınava gireceklerin kapılarda, kimlik ve belge kontrolünün ardından üste baş aramaları yapılamaları sonrasında salonlarına alındı.

Sınavın başlama saati olan 10.15 te tüm okulların kapıları kapandı.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ