SABAH SAAT 09.30 İTİBARİYLE LGS SINAV BAŞLADI

-Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren ve bir o kadarda aileleri ilgilendiren (LGS) sınavı saat 09.30 itibarıyla ülke genelinde olduğu gibi Beypazarı İlçesinde de başladı.

Sabah saat 09.30 itibariyle LGS sınav başladı

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren ve bir o kadarda aileleri ilgilendiren (LGS) sınavı saat 09.30 itibarıyla ülke genelinde olduğu gibi Beypazarı İlçesinde de başladı.

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 1 milyondan fazla öğrenci sınavda ter döküyor. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen LGS sınavı 1. Sabah saat 09.30 de başladı:

Ara verildi:

1.oturumun tamamlanmasının akabinde öğrencilere ara verildi.

Akabinde öğrenciler tekrardan ikinci oturuma alındılar. Bu oturumda saat 12.30 da sona erecek.

Başkentin Beypazarı İlçesinde Sınavların yapılacağı okullara çocuklarıyla beraber gelen veliler ve aileler, çocukların sınava girmesinin akabinde, ailelerde dışarıda beklemeye başladılar.

Başkentin Beypazarı İlçesinde 2 okulda yapılan (LGS) sınavlarına 612 öğrenci girerken, 1 oturumun sonunda dışarı çıkan öğrenciler 1. oturumdaki sorunların çok zor olmadığını söyledi.

Aileler, dışarıda çocuklarını beklerken, onların sınav heyecanına ortak olduklarını ve adeta onlarla birlikte sınava girmiş gibi heyecanlandıklarını söyledi.

 

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ