SEYHAN BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK: "KİTAPLA BÜYÜ SAĞLIKLA GÜÇLEN"

Yenidam ve Köylüoğlu ilkokullarında düzenlenen "Kitapla Büyü Sağlıkla Güçlen" etkinliğinde Seyhan Belediyesi, çocuklara hem sağlık hem eğitim desteği sundu.

Seyhan Belediyesi'nden Çocuklara Özel Etkinlik:

Seyhan Belediyesi Sağlık İşleri ve Kütüphane Müdürlüğü iş birliğinde "Kitapla Büyü Sağlıkla Güçlen" adı verilen çalışma ile Yenidam ve Köylüoğlu ilkokullarında eğitim alan çocuklara, eğitim, sağlık ve gelecek adına önemli bilgilerin anlatıldığı, keyifli ve eğlenceli aktivitelerin düzenlendiği bir etkinlik gerçekleştirildi.

Seyhan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Sağlık İşleri ve Kütüphane Müdürlüğümüzün ‘Kitapla Büyü Sağlıkla Güçlen’ adı verilen çalışması kapsamında ziyaret ettiğimiz Yenidam ve Köylüoğlu ilkokullarında eğitim gören minik yavrularımız ile bir araya geldik. Çocuklarımızla eğitmenlerimiz eşliğinde deneyler yaptık, boyama etkinlikleri gerçekleştirdik ve 3D VR gözlükler ile kısa filmler izledik. Ayrıca çocuklarımızın saç kesimlerini yaptık. Diş hekimimiz tarafından verilen ağız ve diş hijyeni eğitiminin ardından hediyelerini takdim ettik” ifadelerine yer verildi.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ