VALİ ÇELİK CEZAEVİ YIL SONU SERGİSİNE KATILDI

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Vali Ali Çelik, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2023-2024 değerler eğitimi yıl sonu sergisine katıldı.

VALİ ÇELİK CEZAEVİ YIL SONU SERGİSİNE KATILDI

Vali Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte; Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından Hakkâri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen 2023-2024 Değerler Eğitimi Yıl Sonu Sergisine katıldı.

Sergide, cezaevlerindeki hükümlülerin yıl boyunca gerçekleştirdiği ve değerler eğitimi kapsamında ürettikleri eserler sergilendi.

Vali Çelik, sergi alanını gezerek tutuklular tarafından hazırlanan çalışmaları inceledi ve yetkililerden projeler hakkında bilgi aldı. Serginin, hükümlülerin topluma kazandırılması ve onların sosyal hayata daha sağlıklı bir şekilde entegre edilmesi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Filografi,Rölyef, su kabağı, dekoratif el sanatları, tığ örücülüğü gibi çalışmaların yer aldığı toplam 126 adet eserin bulunduğu sergide Vali Çelik, hükümlülerin yeteneklerini ve emeklerini takdir ederek, topluma katkı sağlayan bu tür projelerin devam etmesi gerektiğini ifade etti.

 Etkinlik sonunda Vali Ali Çelik, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti ve başarı dileklerinde bulundu. Vali Çeilk'e Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy, Halk Eğitimi Merkezi Nazif Tatlı eşlik etti.

HAKKARİ (UHA) - NECMİ ERTUŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ