İHH, GREVDEKİ YOLBULAN EMEKÇİLERİNE DESTEK VERDİ

İHH Hatay Şube Başkanı Ahmet Yetim, grevin 69. gününde Yolbulan emekçilerini ziyaret ederek, destek kolileri dağıttı. Yetim, alın teri ve emeğin kutsallığını vurgulayarak, yardımların devam edeceğini belirtti.

İHH, Grevdeki Yolbulan Emekçilerine Destek Verdi

İHH Hatay Şube Başkanı Ahmet Yetim, grevin 69. gününde Yolbulan emekçilerini ziyaret ederek, yanlarında getirdikleri kolileri emekçilere teslim etti.

Başkan Yetim ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, "Daha önce de ziyaret ettiğimiz bu emek çadırındaki mücadeleye destek verdik. Alın teri ve emeğinden başka sermayesi olmayan kardeşlerimizin yaralarına bir nebze merhem olduysak ne mutlu bize. Yardımlarımız devam edecek," dedi. Ayrıca, bu grevin emekçilerin lehine sonuçlanmasını temenni etti.

Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ise ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ziyaretleri ve yardımları için İHH Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Zor günlerimizde yanımızda olan kuruluşlara ahde vefa duygusuyla hareket edeceğiz," dedi. Güngör, amaçlarının emek ve alın terinin karşılığını almak olduğunu belirterek, "İşverene bir kez daha çağrıda bulunuyorum: İstediğimiz rakamlar cüzi. Empati yapmalarını öneriyorum," dedi.

HATAY (UHA) - LEVENT AŞKAR

BELEDİYELER

EKONOMİ