BAŞKAN DENİZLİ KOMŞULARIMIZIN VE ESNAFIMIZIN REFAHI VE HUZURU İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Alaçatı Çarşı ve Alaçatı Pazar Yeri’nde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Başkan Denizli, Alaçatılıların ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, “Komşularımızın ve esnafımızın refahı ve huzuru için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sizlerin her zaman yanındayız. Esnafımızın daha iyi koşullarda hizmet vermesi; daha temiz, daha düzenli ve daha güvenli bir Çeşme için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. 

BAŞKAN DENİZLİ KOMŞULARIMIZIN VE ESNAFIMIZIN REFAHI VE HUZURU İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, mahalle ziyaretlerine Alaçatı Mahallesi’nde devam etti. Alaçatı Çarşı ve Alaçatı Pazar Yeri’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Denizli, vatandaşlar, çarşı ve pazar yeri esnafı ile tek tek selamlaşarak onların taleplerini ve sorunlarını dinledi, çözüm önerileri üzerine konuştu. Denizli, Alaçatı Mahalle Muhtarı Emin Özen’i de ziyaret ederek daha yaşanabilir bir Alaçatı için çalışmalarına birlikte devam edeceklerini belirtti.  

“ÇALIŞMALARIMIZI İVEDİLİKLE SÜRDÜRÜYORUZ”

Tüm gün süren ziyarette incelemelerde bulunarak, Alaçatılıların ihtiyaçlarını yerinde tespit eden Başkan Denizli, Çeşmelilerin sesi olmak, ihtiyaçlarını anlamak ve kalıcı çözümler bulmak için çalışmalarını ivedilikle sürdürdüklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Bizler, Çeşme’nin güzelliklerini korumak ve geliştirmek için varız. Komşularımızın ve esnafımızın refahı ve huzuru için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sizlerin her zaman yanındayız. Esnafımızın daha iyi koşullarda hizmet vermesi; daha temiz, daha düzenli ve daha güvenli bir Çeşme için çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerin de katkıları ve desteği ile Çeşme’mizi daha da ileriye taşımak, daha güzel bir yer haline getirmek için kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.” 

İZMİR (UHA) - HÜSEYİN ERGÜN

BELEDİYELER

EKONOMİ