BAŞKAN DENİZLİ’DEN ÇEŞME ÇARŞI’DA ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ

Çeşme Çarşı’da esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Lal Denizli, “Çeşme’mizi daha güzel, daha yaşanabilir ve daha huzurlu bir yer haline getirmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

BAŞKAN DENİZLİ’DEN ÇEŞME ÇARŞI’DA ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme Çarşı’da esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Başkan Denizli, çarşıda tek tek dükkanları dolaşarak esnafın taleplerini ve eksiklerini yerinde dinledi, çözüm önerileri üzerine konuştu. Denizli, halkçı belediyecilik anlayışını benimsediklerini ifade ederek, “Belediyecilik anlayışımızın merkezinde her zaman sizlerin ihtiyaçlarını ve taleplerini dinlemek bulunuyor. Bugünkü ziyaretimizin amacı da tam olarak budur. Sizlerin görüşlerini, sorunlarını ve önerilerini dinlemek ve çözüm üretmek için buradayız. Çeşme’mizi daha güzel, daha yaşanabilir ve daha huzurlu bir yer haline getirmek için hep birlikte çalışacağız” dedi. 

 

“BİRLİKTE, ÇEŞME’MİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM”

Çeşme’nin doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve canlı ticaret hayatıyla öne çıkan bir ilçe olduğunu da vurgulayan Denizli, “Bu güzellikleri koruyup geliştirmek, siz değerli esnafımız ve vatandaşlarımızla birlikte mümkün olacak. Sizlerin katkıları bizim için son derece kıymetli. Birlikte, Çeşme’mizi daha ileriye taşıyacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

“SİZLERDEN GELEN GERİ BİLDİRİMLER EN ÖNEMLİ KILAVUZUMUZ”

Vatandaşlardan aldığı öneri ve talepleri tek tek not alan Başkan Denizli, “Bizlere ilettiğiniz her türlü talep ve öneriyi dikkatle değerlendireceğimizden emin olabilirsiniz. Sizlerden gelen geri bildirimler, çalışmalarımıza yön vermede en önemli kılavuzumuz olacaktır. Sorunları yerinde görmek ve kalıcı çözümler üretmek adına yaptığımız bu tür ziyaretleri sürdüreceğiz” diyerek esnafa bol bereketli bir sezon olmasını diledi. 

İZMİR (UHA) - HÜSEYİN ERGÜN

BELEDİYELER

EKONOMİ