BAŞKAN SOYUAK 2024 CHALLENGE GALLİPOLİ YARIŞMASINDA

Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Tarihi Gelibolu Yarımadası’nda düzenlenen ‘2024 Challenge Gallipoli’ yarışmasının ödül törenine katıldı

Başkan Soyuak 2024 Challenge Gallipoli Yarışmasında

Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Tarihi Gelibolu Yarımadası’nda düzenlenen ‘2024 Challenge Gallipoli’ yarışmasının ödül törenine katıldı.

Türkiye Triatlon Federasyonu, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Challenge Family iş birliğiyle düzenlenen "2024 Challenge Gallipoli", dünyanın en iyi triatletlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dünyanın en büyük triatlon organizasyonu markalarından Challenge Family'nin Türkiye'deki ikinci yarışı olan 2024 Challenge Gallipoli, Saros'ta 1,9 kilometrelik yüzme parkuru ile başladı. Triatletler, bisiklet ve koşu parkurlarını yarışa başladıkları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Milli Parkuru'nda tamamladı.

Tüm sporcuların parkurları tamamlamasının ardından dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Ödül törenine ilçemiz Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak da katılım sağladı. Ödül törenine katılan Belediye Başkanı Soyuak, kendisine plaket takdim eden Federasyon Başkanına teşekkür ederek; “Türkiye Triatlon Federasyonu, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Challenge Family işbirliğiyle düzenlenen “2024 Challenge Gallipoli” ödül töreninde, şahsıma plaket takdim eden Federasyon Başkanımız Sayın Bayram Yalçınkaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum.

Gelibolu Belediyesi olarak her daim sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ