EMEKLİ ÖĞRETMEN GELİBOLU'DAKİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

İstanbul'da görev yaptığı dönemde oldukça sevilen ve iz bırakan bir öğretmen olduğu söylenen, emekli olduktan sonra Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde tek başına yaşamaya başlayan emekli öğretmen Mehmet Çalışkan evinde ölü olarak bulundu

Emekli öğretmen Gelibolu'daki evinde ölü bulundu

İstanbul'da görev yaptığı dönemde oldukça sevilen ve iz bırakan bir öğretmen olduğu söylenen, emekli olduktan sonra Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde tek başına yaşamaya başlayan  emekli öğretmen Mehmet Çalışkan  evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, görev yaptığı  İstanbul'dan emekli olduktan sonra 15 yıl önce Gelibolu'ya yerleşen 69 yaşındaki Mehmet Çalışkan ilçenin Gazi Süleyman Paşa mahallesindeki kendine ait evde yaşamaya başladı. 

Burada da çevresine kendini sevdiren emekli öğretmen Mehmet Çalışkan'dan arkadaşları bir iki gün haber alamayınca  evine gidip kapıyı çaldılar. Cevap alamayınca durumu polise bildirdiler.  Olay yerine polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Polis içeri girince cansız bedenle karşılaşıldı. Yapılan kontrol ve incelemenin ardından cenaze adli tıbba ölüm nedeninin anlaşılması için gönderdi. 

Bu arada, Mehmet Çalışkan'ın cenazesi Değirmendüzü köyünde  ikindi de toprağa verileceği öğrenildi.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ