ENGELLİLER HAFTASINDA ÖZEL BİREYLERİMİZLE BULUŞUYORUZ ETKİNLİĞİ

Etkinliğe katılım ve ilgi büyük oldu.

ENGELLİLER HAFTASINDA ÖZEL BİREYLERİMİZLE BULUŞUYORUZ  ETKİNLİĞİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP ) Genel Merkez Binası'nda,10-16 Mayıs "Engelliler Farkındalık Haftası" münasebetiyle 11 Mayıs 2024 günü saat14:00 de "Engelliler Haftasında Özel Bireylerimizle Buluşuyoruz"etkinliği gerçekleştirildi. 

MHP Engelli Koordinasyon ve İletişim Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik,saat 14:00 itibariyle başladı. Aynı gün saat 18:00 civarına kadar devam etti. 

Söz konusu etkinlik,saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Müteakiben açılış konuşmasını,Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikalarından Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul yaptı. Konuşmasında ana hatlarıyla şunları söyledi. 

Bugün ev sahibi sizsiniz. Biz sizi izlemeye geldik.BM 10-16 Mayıs günlerini "Engelliler Haftası" ilan etti.

Biz sizi daha iyi anlamak için yanınızdayız. Toplumsal yaşama katkı sağlayacağınıza inanıyoruz.Bir haftada değil, yılın her günü sizi anmak,hayatta birlik, beraberlik, sevgiyle beraber olmak düşüncesindeyiz. 

Tüm engelleri ve olumsuzlukları ortadan kaldırmaya, size destek olmaya devam edeceğiz. Zor zamanda da, sıkıntılı zamanda da yanınızda olacağız. 

Açılış konuşmasından sonra, engellilerden oluşan koro konser verdi. Konserden sonra engelli bireyler şiir okudular. Ardından engelli oyunculardan oluşan tiyatro oyunu sergilendi. Bahse konu sunulan bu gösterimler, izleyicilerden takdir ve  yoğun ilgi gördü.

Etkinlik devamında engelli olan milli yüzücülere plaket ve hediyeler takdim edildi.Plaket ve hediye takdiminden sonra da,engelliler ve aileleri ile misafirlere ikram yapılarak etkinlik sona erdirildi. 

ANKARA (UHA) - NECDET CÖMERT

BELEDİYELER

EKONOMİ