GELENEKSEL SİGORTA ACENTELERİ GECESİ ANKARA’DA YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

TOBB ve ATO işbirliğiyle düzenlenen "Ankara Geleneksel Acenteler Buluşması", sigorta acente çalışanlarına moral depolama fırsatı sundu.

Geleneksel Sigorta Acenteleri Gecesi Ankara’da Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliğinde, Ankara 67. Meslek Komitesi ve Ankara İl Delegelerinin düzenlediği moral gecesi, 23 Ekim 2024 tarihinde Ankara'daki Litai Hotel'de gerçekleştirildi.

Ana teması "Birlikte Daha Güçlüyüz" olan ve Ankara'da organize edilen "Ankara Geleneksel Acenteler Buluşması" saat 19:30'da başladı.

Gecede, etkinliğe katılan sigorta acente çalışanları yoğun iş temposundan bir an uzaklaşarak moral depoladılar. Bu etkinlik sayesinde sigorta acenteleri arasında tanışma fırsatı doğarken, gelecekte işbirliği yapma adına ilişkilerini güçlendirdiler.

Her yıl düzenlenen "Ankara Geleneksel Acenteler Buluşması" gecesi, orkestranın seslendirdiği müzik eşliğinde yenilen yemeklerle oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşti. Ayrıca gösterilen video filmler ve yapılan konuşmalarla sigortanın önemi ve bugünkü durumu gözler önüne serildi.

Geç saatlere kadar süren etkinlikte, sigorta çalışanları bolca eğlenerek moral depolayıp yorgunluklarını attılar.

ANKARA (UHA) - NECDET CÖMERT

BELEDİYELER

EKONOMİ