HATAY'DA KAYIP ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU

Samandağ Belediyesi personeli İbrahim Kuzu, dün kayıp olarak bildirildikten sonra bugün dağlık bir alanda silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

HATAY'DA KAYIP ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU

Samandağ Belediyesi personeli İbrahim Kuzu, dün kayıp olarak bildirildikten sonra bugün dağlık bir alanda ölü bulundu. Kuzu’nun silahla vurulmuş halde bulunması, bölgede büyük bir üzüntü ve tedirginlik yarattı.

Kayıp ihbarının ardından yoğun şekilde yürütülen arama çalışmaları sonucunda, Kuzu’nun cansız bedeni dağlık bir bölgede bulundu. İlk incelemeler, Kuzu’nun silahla vurularak hayatını kaybettiğini ortaya koydu.

Cumhuriyet Başsavcılığı ve Hatay Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı. Cinayetin arka planını ve nedenlerini aydınlatmak amacıyla detaylı araştırmalar sürdürülüyor. Soruşturmanın derinleştirilmesiyle birlikte yeni bulgulara ulaşılması bekleniyor.

Samandağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kuzu’nun beklenmedik kaybının derin bir üzüntüyle karşılandığı belirtilerek, ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı dilekleri iletildi. Belediye yetkilileri, Kuzu’nun vefatının personel ve belediye camiasında büyük bir şok ve üzüntü yarattığını ifade etti.

HATAY (UHA) - MEHMET NUR

BELEDİYELER

EKONOMİ