HATAY’DA ÇEKMECE ÜST GEÇİDİ'NDE ARDI ARDINA İKİ OLAY KAMYON DEVİRİLDİ, AMBULANS ALEV ALDI

Hatay'ın Antakya ilçesindeki Çekmece Üst Geçidi'nde peş peşe yaşanan olaylar şaşkınlık yarattı. İlk olarak, bir kamyonun üst geçitten devrilmesiyle başlayan seri olaylar, aynı bölgede seyir halindeki bir ambulansın alev almasıyla devam etti.

HATAY’DA ÇEKMECE ÜST GEÇİDİ'NDE ARDI ARDINA İKİ OLAY KAMYON DEVİRİLDİ, AMBULANS ALEV ALDI

Hatay'ın Antakya ilçesinde Çekmece Üst Geçidi'nde yaşanan olaylar bölgede endişe ve tedirginlik yarattı. İlk olarak, 31 ADG 545 plakalı hafriyat kamyonu, Çekmece Kavşağı’ndan çevreyoluna inerken kontrolünü kaybederek üst geçitten yola savruldu. Kazada kamyon sürücüsü yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Seyir Halindeki Ambulans Alev Aldı

Aynı saatlerde, aynı noktada seyir halindeki bir ambulansta yangın çıktı. Durumu fark eden sağlık personeli hızla müdahale ederek hasta ve hasta yakınını güvenli bir yere taşıdı. İhbar üzerine bölgeye yönlendirilen itfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alındı, ancak ambulans kullanılamaz hale geldi.

Olayların ardından bölgede güvenlik önlemleri artırıldı ve soruşturma başlatıldı. Hasta ve hasta yakınları, başka bir ambulansla güvenli bir şekilde hastaneye sevk edildi. Yaşanan her iki olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

HATAY (UHA) - MEHMET NUR

BELEDİYELER

EKONOMİ