HEMŞEHRİLERİNDEN NALLIHAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI NURETTİN ÖZEN'E ZİYARET

Bartın -Ulus Kumluca beldesi, Keçideresi Köyü Muhtarı İbrahim Özer ve İş adamı Osman Özer’den Nallıhan Belediye başkan yardımcılığına getirilen Nurettin Özen’e hayırlı olsun ziyareti.

HEMŞEHRİLERİNDEN NALLIHAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI NURETTİN ÖZEN'E ZİYARET

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Nallıhan belediye Başkan Yardımcılığına getirilen Nurettin Özen’e, toplumun her çevresinden hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Bartın Ulus ilçesi Kumluca beldesi Keçideresi Köyü Muhtarı İbrahim Özer ve İş adamı Osman Özer, Saffet Çetinalp, Orhan Özdemir ile birlikte heyet halinde Nallıhan Belediye başkan yardımcısı Nurettin Özen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özen’den teşekkür geldi:

Nallıhan Belediye başkan yardımcısı Nurettin Özen, eski beldelerden Çayırhan mahallesinde bulunan Belediye ek binasında ziyaret edilirken, hemşerisi ve aynı zamanda köyü ’nün muhtarı olan İbrahim Özer ve İş adamı Osman Özer’in kendilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu.

Saat Hediye edildi:

Ziyaretin anısına Belediye başkan yardımcısı Nurettin Özen’e Ziyarette bulunan heyet tarafından, adına özel olarak yaptırılmış olan büyük duvar saatti hediye edildi.

Ziyarette, Nallıhan Belediye başkan yardımcısı Nurettin Özen ile Bartın ili Ulus ilçesi Kumluca beldesi Keçideresi Köyü Muhtarı İbrahim Özer, iş adamı Osman Özer, Saffet Çetinalp, Orhan Özdemir ve Gazeteci Yaşar Tonbak ile uzun uzun sohbet ederek, birçok konu görüşülerek değerlendirildi.

 

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ