KAĞITHANE'DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ' NÖBETİ TUTULDU

Hain darbenin 8.Yıldönümünde Kağıthane'de, 'Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nöbeti tutuldu.

KAĞITHANE'DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ' NÖBETİ TUTULDU

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kağıthane Meydanı'n da akşam saatlerinde demokrasi nöbeti tutulldu.

İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan program,, şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Eller vatan ve şehitler için semaya kalktı. Fatihalar okundu. Dualar edildi.

Kağıthane Meydanı'nda düzenlenen Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına, Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kâğıthane İlçe Kaymakamı Niyazi Erten, şehit yakınları, gaziler; Yaşar Parlak, Yahya Tezgelen, Gürsel Erden, siyasiler, STK temsilcileri, mülki amirler ile çok sayıda kişi katıldı.

Etkinlikte konuşan Başkan Öztekin; ' Bundan tam sekiz yıl önce asker kılığına girmiş hainler; bu milletin alın teriyle aldığı silahları yine bu aziz milletimize doğrultma alçaklığını gösterdiler. O gece milletimizle beraber meydanlardaydık. Çanakkale ruhuyla vatanımızı savunduk. Tankları, jetleri, ağır silahları çıplak ellerimizle durdurduk. O yüzden o geceyi destansı anıyoruz. Eğer o günleri unutursak yeniden başımıza gelir. O yüzden unutmayacağız, unutturmayacağız.' dedi.

Hain darbe girişiminin yaşandığı gece, Kağıthaneli 8 vatandaş şehit olmuş, 23 vatandaş da gazi olmuştu.

İSTANBUL (UHA) - MURAT ÖZDEMİR

BELEDİYELER

EKONOMİ