KEMALPAŞA'DA AŞURE BEREKETİ PAYLAŞILDI

Kemalpaşa Belediyesi, Aşure ayı dolayısıyla ilçede aşure dağıtımı gerçekleştirdi

KEMALPAŞA'DA AŞURE BEREKETİ PAYLAŞILDI

Kemalpaşa Belediyesi, Muharrem ayının bereketini paylaşmak ve birlik, beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla ilçenin 2 ayrı noktasında aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Belediye önünde ve Merkez Pazaryeri’nde düzenlenen aşure dağıtımına vatandaşlar ve belediye personeli ilgi gösterdi.

Aşure dağıtım noktasına gelerek vatandaşlarla sohbet eden ve aşure ikramında bulunan Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Muharrem ayının önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini belirtti.

Başkan Türkmen, “Birlik, beraberlik ve paylaşmanın ayı olan Muharrem ayında, Kemalpaşa halkıyla böyle bir vesile ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Aşure, kültürümüzde önemli bir yere sahip ve biz de bu gibi manevi değeri olan gelenekleri yaşatmak adına halkımızla bir araya gelerek, hem kültürel değerlerimizi yaşatacak hem de toplumsal birlikteliğimizi güçlendireceğiz. Ayrıca organizasyona katkılarından dolayı Yemek Dünyası firma sahiplerine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

İZMİR (UHA) - HÜSEYİN ERGÜN

BELEDİYELER

EKONOMİ