KONYA' DA KAZA - MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ YARALANDI

Konya-Karaman çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı

Konya' da Kaza - Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı

Edinilen bilgilere göre, kaza saat 23.00 sularında Konya-Karaman çevre yolunda gerçekleşti. Kazada bir kişi sıkışarak yaralandı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Kazanın, saat 23.00 sularında, Konya-Karaman çevre yolunda seyir halindeki bir otobüsün, otobüs durağında durmak üzereyken, (plaka) plakalı aracın arkadan otobüse çarpması sonucu meydana geldiği belirtildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde sıkışan yaralı kısa sürede kurtarılarak sağlık ekiplerinin kontrolüne alındı.

Kazanın sebebi henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Yaralının durumunun ciddi olduğu ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. 

Kazanın detayları ve olası nedenleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşıldıkça, güncellemeler paylaşılacaktır. Konya-Karaman çevre yolunda meydana gelen bu tür kazaların önlenmesi için yetkililerin daha fazla önlem alması gerektiği ifade ediliyor.

KONYA (UHA) - ALİHAN TEKE

BELEDİYELER

EKONOMİ